inapoi

Indicativ – TIBET 10 zile, avion, 18.08     Plecare in 18.08.

 

TIBET (LHASA, Manastirea Sera, GYANGTSE, Lacul Sfant Yamdrok)

NEPAL (KATHMANDU,POKHARA,Chitwan Park,LUMBINI)     10  zile

 

ZIUA 1 Vineri, intalnire la ora 8.45 cu ghidul la Aeroportul Otopeni-check in Turkish Airlines pentru destinatia Istanbul. Decolare la ora 10.45, sosire la ora 12.10. Decolare din Istanbul la ora 18.45.

ZIUA 2  Sosire la Delhi la ora 3.10. Decolare la ora 6.30 si sosire in Khatmandu la ora 8.25. In Bhaktapur (suburbia Kathmandu)-vizita Bhadgaon–muzeu de arta si arhitectura medievala(patrimoniu UNESCO). Transfer (200 km) in zona Pokhara unde se gasesc cele mai frumoase peisaje din Nepal.                                    Cina si cazare in Pokhara.

ZIUA 3  (mic dejun). Vizita:Pestera Shiva, Cascada Devi, Lacul Phewa si Templul Dindrasini.

Cina si cazare in Lumbini.

ZIUA 4 (mic dejun).La Lumbini (aici s-a nascut Buddha)-vizita Templul Maya Devi.Deplasare pentru vizita Parcul Regal Chitwan (Patrimoniu al Umanitatii din 1984)-450 specii de pasari si numeroase specii de animale,prinde care rinocerul cu un corn.Optional, plimbare cu elefanti.                                                       Cina si cazare in Kathmandu.

ZIUA 5 (mic dejun). In Kathmandu-vizita: Stupa budista Swayambhunath (templul maimutelor), Templul Boudhanath (stupa veche de peste2500 ani) si Centrul religios Durbar . Timp liber pentru shopping.

Cina si cazare in Kathmandu.

ZIUA 6  (mic dejun). Transfer la aeroport. Ora 10.45 decolare din Kathmandu, sosire ora 14.05 in Lhasa (situat la 3650 m altitudine).In Lhasa-vizita Templul Jokhang(cel mai sacru si important din Tibet).Cina si cazare in Lhasa.

ZIUA 7  (mic dejun). In Lhasa-vizita: Templul Jokhang (cel mai sacru si important din Tibet), Gradina Norbulingka (monument UNESCO)- resedinta de vara a numerosi Dalai Lama si Muzeul National de Istorie si Arta.  La10 km de Lhasa-vizita Manastirea Sera (trandafirul salbatic)Shopping in Lhasa.  Optional, show tibetan.

Cina si cazare in Lhasa.

ZIUA 8  (mic dejun).In Lhasa-vizita Palatul Potala (peste 1000 camere, 10000 morminte, 200000 statui)-resedinta de iarna.Deplasare la Gyangtse (3950 m)-vizita centrul orasului si Kumbum Stupa.Popas la Lacul Sfant Yamdrok–situat la 4441 m altitudine.                                                                                                   Cina si cazare in Lhasa.

ZIUA 9 (mic dejun).Decolare la ora 10.55 din Lhasa,sosire in Kathmandu,ora 10.20. Decolare la ora 16.35 spre Delhi, sosire la ora 18.

ZIUA 10 Decolare spre Istanbul la ora 4.45,sosire la ora 9.10.Obs.–se poate merge cu metroul in Instanbul,in centrul turistic (Marele Bazar–Sf Sofia–Moscheea Albastra–Palatul Topkapi).Ora 16.55,decolare.Sosire,Otopeni,ora 18.20.

Pret: 1585 + 630 (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru:

                                                           a) taxe de viza China (Tibet) si prelucrare acte = 95 ;

                                                          b) taxe aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel–aeroport, bacsis pentru

                                                                                                     prestatorii  din strainatate de servicii turistice, in

total=535 €.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x ).                                                                                              Supliment single 195 €.

La inscriere se achita minim 600 €.                                                                                        Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €.

Grup minim 25 turisti.                                                                    Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

 

PRETUL INCLUDE: 

·  servicii ghid roman si ghizi locali;       

·  transport autocar 2** cu aer conditionat;

·  bilete avion Bucuresti-Istanbul-Delhi-Khatmandu-Lhasa / Lhasa-Khatmandu-Delhi-Istanbul-Bucuresti;     

·  7 cazari cu demipensiune in hoteluri de 3*** si 4****.

 

Pretul nu include : ·   biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice;

                                ·  viza de Nepal (aprox. 30 Usd)-se achita la frontiera, unde e nevoie si de 4 foto color tip pasaport.


   

Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

 

      Inscrierile se fac incepand cu 03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.                               Asigurarea medicala e obligatorie.

 

 

   Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la

 excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare)  imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.      

 

 

  ACTE NECESARE: Pasaport valabil minim 6 luni de la data revenirii in tara si 4 foto color tip pasaport.       Obs.-vezi si notele 1-14, 30.