inapoi

 

Indicativ –Toata  CHINA  25  zile,  avion,  3.08.     Plecare in 3.08

 

 

25 zile    Toatӑ CHINA  (BEIJING,Marele Zid, Hangzhou, SHANGHAI-Zhujiajiao, Suzhou, pesterile Longmen, XIAN-soldatii de teracota, Luoyang-Kung Fu Show, Guangzhou, Guilin, croaziere pe Yangtze si Li)

TIBET-MACAO-HONG KONG

ZIUA 1. Intalnire, ora 19 cu ghidul la Aeroportul Otopeni,la check in Turkish Airlines pentru destinatia  Istanbul. Decolare la ora 21.40. Sosire in  Istanbul la ora 23.

 

ZIUA 2  Decolare din  Istanbul, ora 1.25. Sosire in Beijing la ora 15.25. Transfer cu autocarul la hotel.              Cina (Ra₫a Pekineza) si cazare in Beijing.

 

ZIUA 3 (mic dejun si pranz). Excursie la: Marele Zid, unul din mormintele dinastiei Ming si Palatul de Vara.Seara, show de opera.

Cina si cazare in Beijing.

 

ZIUA 4 (mic dejun si pranz).Se viziteaza Piata Tian An Men–cea mai mare din lume, Orasul Interzis si Templul Cerului.Cina si cazare in Beijing.

 

ZIUA 5 (mic dejun). Timp liber. Shopping.                                                                                                                                                          Cazare pe tren.

 

ZIUA 6  Sosire un Luoyang la ora 7.29.Vizita Grotele Longmen (cel mai mare tezaur sculptural din pesteri din China, realizat in 400 ani) si Templul Calului Alb. Pe Muntele Songshan-vizita Templul Shao Lin cu Kung Fu Show.                                                  Cina si cazare in Luoyang.

 

ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare la Xian-vizita Pagoda Gasca Salbatica                                                          Tang Dinasty Show.  Cina si cazare in Xian.

 

ZIUA 8 (mic dejun si pranz). Vizita Muzeul Shanxi (istorie si arta) si Muzeul Soldatilor de Teracota.                                                   Cazare  in Xian.

 

ZIUA 9 (mic dejun).  Zbor la ora 6.45 spre Tibet. Sosire in Lhasa la ora 10.45. Depasare la Lacul Sfant Yamdrok (popas) –situat la 4441m altitudine. Deplasare la Gyangtse(3950 m)-vizita centrul si Kumbum Stupa.Deplasare prin zonele Kampa(4800 m) si Karo(5000 m).  Cina si cazare in  Shigatse.

 

ZIUA 10 (mic dejun). In Shigatse (al 2 lea oras din Tibet, situat la 3900 m) - vizita manastirea Tashilungpo si timp liber in centru. Deplasare la Lhasa.

Cina si cazare in  Lhasa.

 

ZIUA 11 (mic dejun). Deplasare la Lhasa-vizita Templul  Jokhang (cel mai sacru si important din Tibet) si la 10 km de Lhasa Manastirea Sera (trandafirul salbatic).  In Lhasa-vizita:Palatul Potala (peste 1000 camere,10000 morminte, 200000 statui)-resedinta de iarna.  Shopping.Optional,show tibetan.                                                                                                                                                                                               Cina si cazare in Lhasa.

 

ZIUA 12 (mic dejun).Vizita  Gradina Norbulingka-resedinta de vara a numerosi Dalai Lama si Muzeul National de Istorie si Arta. Zbor la ora 18.10  spre  Chongqing.                                                                                                                                                                                     Cazare  in  Chongqing.

 

ZIUA 13 (mic dejun). In Chongquing-vizita Sala Poporului si Muzeul defileelor.Timp liber.                                                      Cazare  in  Chongqing.

 

ZIUA 14 (mic dejun). Seara, imbarcare pe vas pentru croaziera pe Yangtze de la Chongqing la Yichang.                                                      Cazare pe vas.

 

ZIUA 15   (mic dejun si pranz). Croaziera pe Yangtze-vizita Fengdu (Orasul Fantoma).                                                                 Cina si cazare pe vas.

 

ZIUA 16  (mic dejun si pranz). Croaziera prin defileele Qutang si Wu. Optional, cu barca la stramtoarea Shennong.               Cina si cazare pe vas.

 

ZIUA 17 (mic dejun).  Croaziera pe Yangtze. Optional, deplasare cu minibusul la Barajul celor 3 Defilee. Ora 12-sosire in  Yichang, apoi deplasare cu trenul la ora 13.45.                                                                                                                                                                                                 Cazare pe tren.

 

ZIUA 18 Ora 10.39,sosire in Hangzhou (supranumit Paradisul Terestru)-vizita: Templul budist Lingyin, Muzeul Ceaiului si Pagoda celor 6 armonii, apoi croaziera pe Lacul de Vest. Popas in Wuzhen-oras cu pravalii vechi de sute ani.                                                               Cina si cazare in Suzhou.

 

ZIUA 19 (mic dejun).In Suzhou (delta Yangtze)-orasul cu 500 de gradini-vizita:Pagoda de pe Muntele Tigrului si gradinile“Master of the Net”. Popas(1 ora) in Zhujiajiao-Venetia Chinei.In Shanghai-vizita templele lui Buddha si croaziera pe Fluviu Albastru(Huangpu).

Cazare in Shanghai.

 

ZIUA 20 (mic dejun). In Shanghai-vizita Yu Garden si Pearl TV Tower, apoi plimbare pe Promenada Bund–cladiri diverse ca intr-o expozitie de arhitectura internationala si shopping (Bulevardul Nanjing).Ora 16.25-deplasare cu trenul la Guilin.                                                           Cazare pe tren.

 

ZIUA 21 Sosire, ora 12.15 in Guilin-vizita: pestera Reed Flute (flaut din trestie), cascadele Lijiang, dealul elefant, apoi panorama orasului de pe muntele Fubo.                                                                                                                                                                                       Cina si cazare in Guilin.

 

ZIUA 22  (mic dejun). Croaziera  pe fluviul Li intre Guilin si Yangshuo (popas in centru). Deplasare cu minibusul.      Cina si cazare in Guangzhou.

 

ZIUA 23 (mic dejun). In Guangzhou, vizita: Templul celor 6 arbori Banyan, insula Shamian si Templul Ancestral al familiei Chen. Deplasare (100 km) cu autocarul la Macao (capitala asiatica a jocurilor de noroc) - tur cu ghid local pe ruta: ruinele bisericii Sf. Paul, Muntele Fort, Cazinoul Lisboa si Templul Kun. Optional, seara–in cazinouri.                                                                                                                                 Cazare in Macao.

 

ZIUA 24 (mic dejun). Ora 10 - croaziera (o ora) Macao-Hong Kong (tur 3 ore, cu ghid local). Shopping. Transfer la aeroportul din Hong Kong. Decolare la ora 22.45 spre Istanbul.

 

ZIUA 25. Sosire la ora 5.05 in Istanbul. Decolare la ora 7.10 spre Bucuresti. Sosire la ora 8.30 la Otopeni.

 

Pret: 2490 + 995 (se achita obligatoriu la agentia din Romania), pentru :

a) show(de opera in Beijing, Tang Dinasty cu cina in Xian, Kung Fu in Luoyang), croaziere (Hangzhou, Shanghai, fluviile Yangtse si Li,

                                             Macao- Hong Kong), excursia la Zhujiajiao, taxa de viza (Tibet, China) si prelucrare acte, in total = 600 €;   

b) taxe aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pt. prestatorii din strainatate de servicii turistice, in total=395 €.

  Supliment single (inclusiv pe tren si vapor)  1100 є.                                                       Supliment cabina pe tren pentru 2 pers. 240 є / pers.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                            Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 50 €.

Grup minim 15 turisti.    La inscriere se minim 1000 .            Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

 

PRETUL INCLUDE:

· biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (fara Nepal);

· servicii ghid roman si ghizi locali;

· mese ca-n program;

· bilet avion Bucuresti-Istanbul-Beijing / Hong Kong- Istanbul -Bucuresti;             

· transport cu minibus si tren;

· cazari : 3 pe vapor de 5*, 3 (zilele: 5, 17 si 20) pe tren in cabine pt 4 persoane, 16 in hoteluri de 3*,4*).

Obs. – in cazul ( zilele: 5, 17 si 20) ca pe tren nu se poate asigura cabina pentru 2 persoane, ghidul va restitui 60 €/ pers. / noapte

Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Inscrierile se fac incepand cu 03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.   Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita(cf. conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

Acte necesare viza: pasaport, 5 fotografii (4 se iau in excursie) tip pasaport si asigurarea medicala.        Obs. -vezi si notele 1-16, 29-30 si 32.