inapoi

Indicativ – CHINA 18 zile, avion, 10.08   Plecare in 10.08.

 

CHINA (BEIJING, Marele Zid, SHANGHAI-Zhujiajiao, Hangzhou, Suzhou

pesterile Longmen, XIAN-soldatii de teracota, Luoyang-Kung Fu Show,

GUILIN-croaziera pe Li, GUANGZHOU)-MACAO-HONG KONG 18 zile

ZIUA 1. Intalnire la ora 19.30 cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni - check in Turkish Airlines pentru destinatia Istanbul. Decolare, ora 21.40.  Sosire - ora 23.

ZIUA 2 Decolare din Istanbul la ora 1.25.Sosire in Bejing la ora 15.25. Transfer la hotel.                  Cina (Rata Pekineza) si cazare  in Beijing.

ZIUA 3 (mic dejun si pranz). Excursie la: Marele Zid, unul din mormintele dinastiei Ming si Palatul de Vara.                      Cazare in Beijing.

ZIUA 4 (mic dejun). Se viziteaza: Orasul Interzis, Templul Cerului si Piata Tian An Men – cea mai mare din lume.

Seara, show de opera.                                                                                                                                                                   Cina si cazare in Beijing.

ZIUA 5 (mic dejun). Timp liber. Dupa amiaza-shopping. Ora 20.30-deplasare cu trenul.                                                                      Cazare pe tren.

ZIUA 6 (pranz).Ora 9-sosire in Xian-vizita Pagoda Gasca Salbatica. Langa Xian, in orasul antic-vizita Muzeul Soldatilor de Teracota.

Seara, Tang Dinasty Show.                                                                                                                                                                Cina si cazare in Xian.

ZIUA 7 (mic dejun). In Xian-vizita Muzeul Shanxi (istorie si arta). Deplasare cu autocarul pe autostrada.                           Cazare in Luoyang.

ZIUA 8 (mic dejun si pranz). Se viziteaza Grotele Longmen (cel mai mare tezaur sculptural din pesteri din China, realizat in 400 ani) si Templul Calului Alb. Pe Muntele Songshan-vizita Templul Shao Lin cu Kung Fu Show. Ora 21.03-deplasare cu trenul.           Cazare pe tren.

ZIUA 9 (pranz).Ora 11.55-sosire in Suzhou (delta fluviului Yangtze)–orasul cu 500 de gradini,vizita:Pagoda de pe Muntele Tigrului si gradinile “Master of the Net”. Deplasare (cu popas in orasul Wuzhen in zona pravaliilor vechi de sute ani) la Hangzhou (supranumit Paradisul Terestru).                                                                                                                                                                                Cazare in Hangzhou.

ZIUA 10 (mic dejun si pranz). In Hangzhou-vizita: Templul budist Lingyin, Muzeul Ceaiului si Pagoda celor 6 armonii, apoi croaziera pe Lacul de Vest. Deplasare la Shanghai (cel mai mare port din lume).                                                                                         Cazare in Shanghai.

ZIUA 11 (mic dejun). In Shanghai-vizita: Yu Garden, Pearl TV Tower si templele lui Buda, apoi croaziera pe Fluviu Albastru (Huangpu). Excursie (30 km de Shanghai) la Zhujiajiao - Venetia Chinei.                                                                                                        Cazare in Shanghai.

ZIUA 12  (mic dejun). Timp liber. Plimbare pe Promenada Bund–cladiri diverse ca intr-o expozitie de arhitectura internationala si shopping (Blv. Nanjing). Ora 16.25-deplasare cu trenul.                                                                                                                                            Cazare pe tren.

ZIUA 13 (mic dejun). Sosire, ora 12.15 in Guilin-vizita: pestera Reed Flute (flaut din trestie), cascadele Lijiang, dealul elefant, apoi panorama orasului de pe muntele Fubo.                                                                                                                                                                        Cazare in Guilin. 

ZIUA 14  (mic dejun si pranz). Croaziera  pe fluviul Li intre Guilin si Yangshuo (popas in centru).  Deplasare cu autocarul pe autostrada.

                                                                                                                                                                                                     Cazare in Guangzhou.

ZIUA 15  (mic dejun). In Guangzhou, vizita: Templul celor 6 arbori Banyan, insula Shamian si Templul Ancestral al familiei Chen. Deplasare (100 km) cu autocarul la Macao (capitala asiatica a jocurilor de noroc)– tur cu autocarul si ghid local pe ruta: ruinele bisericii Sf. Paul, Muntele Fort, Cazinoul Lisboa si Templul Kun. Optional, seara–in cazinouri.                                                                       Cazare in Macao.
ZIUA 17 (mic dejun). Timp liber (eliberarea camerelor-cel tarziu la ora 12). Optional-Disneyland (cel mai mare din Asia). Shopping. Transfer la aeroport. Decolare spre Istanbul la ora 22.45. 

ZIUA 16 (mic dejun). Ora 11 - croaziera (o ora) Macao-Hong Kong (tur 3 ore, cu autocarul si ghid local). Optional, croaziera in Insula Lama.

                                                                                                                                                                                                               Cazare in Hong Kong.

ZIUA 18. Sosire la ora 4.55. Ora 7.10 - decolare spre Bucuresti. Sosire in Otopeni, ora 8.30.

Pret:  1695 + 785 (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru:

                              ·  show (de opera in Beijing, Tang Dinasty in Xian, Kung Fu in Luoyang), croaziere (Hangzhou, Shanghai,

                        fluviul Li, Macao-Hong Kong), excursia la Zhujiajiao, taxa de viza si prelucrare acte, in total = 265 € ;

                              ·  taxe aeroport/securitate,transfer aeroport-hotel -aeroport,tren(Beijing-Xian, Luoyang –Suzhou, Shanghai

                                                         Guilin) si bacsis pt prestatorii din strainatate de servicii turistice, in total=520 €.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). 

Supliment single (inclusiv pe tren)  690 є.                                                                    Supliment cabina pe tren pentru 2 pers. 180 є / pers.

La inscriere se minim 800 €.                                                                                       Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 45 €.

Grup minim 25 turisti.                                                                     Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE: 

·  biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice;

· bilet avion Bucuresti-Istanbul-Beijing/Hong Kong-Istanbul- Bucuresti;

· 3 cine,6 pranzuri si 12 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*;

·  transport cu: autocar 2 ** cu aer conditionat, tren (Beijing-Xian, Luoyang-Suzhou, Shanghai-Guilin);

·  servicii ghid roman si ghizi locali;    

·  3 cazari in tren (cabine cu 4 paturi).

Obs. – in cazul (zilele : 5, 8 si 12) ca pe tren nu se poate asigura cabina pentru 2 persoane, ghidul va restitui 60 €/ pers. / noapte.

 

 

 Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

 

Inscrierile se fac incepand cu 3.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.                Obs. -vezi si notele 1-16, 29-30 si 32.

 

  Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul  

  neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare)  imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.     

 

Acte necesare viza: pasaport, 1 fotografie tip pasaport si asigurarea medicala.