inapoi

Indicativ – Croaziera pe marea caraibelor  14 zile, avion,18.08 Plecare in 18.08.

 

Croaziera pe MAREA CARAIBELOR

FLORIDA         14 zile    

 

 

ZIUA 1 - vineri. Ora 4, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul OTOPENI-birou Check in LUFTHANSA pentru destinatia Frankfurth. Ora 6.05-zbor spre Miami.  Sosire in Frankfuth la ora 7.35. Ora 10.45-decolare. Sosire in Miami la ora 14.50.Transfer la hotel.

                                                                                                                                              Cazare in zona Miami. . 

ZIUA 2 Tur (3 ore) Miami cu ghid local unde,printre altele,se vad:Art Deco District,Bayside Market Place, cartierul cubanez, Ocean Drive (promenada oceanului), insulele milionarilor, Cartierul Coconut Grove, Insula si parcul Biscayne. Dupa tur–vizita Muzeum of Discovery and Science si plimbari (optional) cu Metrorail. In Miami - transfer pentru imbarcare pe vasul de croaziera spre Marea Caraibelor. Navigare (plecare la ora 19).                                                                                                                                                                                   Cina si cazare pe vas. 

ZIUA 3 (mic dejun).  Activitati pe vasul de croaziera(piscina, fitness,pistele de jogging,show de varietati,dans, etc.).           

   Pranz, cina si cazare pe vas.

ZIUA 4 (mic dejun).  Activitati pe vasul de croaziera(piscina, fitness,pistele de jogging,show de varietati,dans, etc.).           

   Pranz, cina si cazare pe vas.

ZIUA 5 (mic dejun). Se viziteaza Phillipsburg din Insula St. Marten (Regatul Tarilor de Jos).                                   Pranz, cina si cazare pe vas.

ZIUA 6 (mic dejun). Se viziteaza San Juan (Puerto Rico).                                                                                                  Pranz, cina si cazare pe vas.

ZIUA 7 (mic dejun).  Activitati pe vasul de croaziera(piscina, fitness, pistele de jogging, show de varietati, dans, etc.).           

   Pranz, cina si cazare pe vas.

ZIUA 8 (mic dejun).  Se viziteaza Nassau (Bahamas). Seara-petrecere de ramas bun.                                                   Pranz, cina si cazare pe vas.

ZIUA 9 (mic dejun). Sosire, dimineata, in Miami. Ora 8-deplasare la Fort Lauderdale (popas o ora)-“Venetia Americii”(un labirint de canale, insule, poduri, resedinte luxoase si  vegetatie subtro-picala), apoi la CAPE CANAVERAL-vizita Centrul Spatial Kennedy (programul NASA de explorare spatiala). Deplasare pentru vizita Epcot Center (centru al tehnologiilor viitorului). Tur (2 ore) Orlando cu ghid local. 

Cazare in Orlando.

ZIUA 10 Timp liber.Sugestii:Disneyland (cel mai mare din lume), Parcul acvatic Sea World (delfini acrobati, balene ucigase, lei de mare, foci, etc.), Universal Studios, etc..                                                                                                                                                    Cazare in Orlando (Florida).

ZIUA 11 Deplasare pentru vizita (2 ore)  Parcul National Everglades - refugiu al aligatorilor si numeroaselor specii de animale si pasari.

                                                                               Cazare in zona Miami.

ZIUA 12 Deplasare la Key West (climat si vegetatie tropicala, unde se afla resedinte ce evoca istoria piratilor, presedintilor si scriitorilor)- orasul (popas 2 ore) cel mai sudic din SUA, unde se ajunge trecand peste o multime de insule legate prin 42 de poduri si de unde se vede Golful Mexic.                                                                                                                                                                                        Cazare in zona Miami.

ZIUA 13 Transfer in centrul orasului Miami-timp liber. Transfer la aeroport. Decolare la ora 16.55.

ZIUA 14 –joi.  Sosire in Frankfurth la ora 8.05. Ora 9.40-decolare. Sosire in Otopeni la ora 12.55.

Pret: 1840 € + 545 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (a-b):

                           a) ghizii locali si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice (fara zilele 6-13);

                            b) taxele de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport;

 

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                 La inscriere se achita minim  1000 є.                 Supliment single (la hoteluri) 150 є.

Supliment cabina exterioara 170 є – fara balcon  / 325 є – cu balcon.                                    Supliment single pe vapor (incabine interioare standard)  390 є.

Grup minim 20 turisti.    Copiii sub 12 ani (neimpliniti)  au o reducere de 100 є. 

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

 

 

PRETUL INCLUDE: 

· servicii ghid roman;   

5 cazari (Florida) in hotel 3***;

· bilet avion  Bucuresti – Frankfurth – Miami / Miami – Frankfurth – Bucuresti; 

· transport cu autocar/minibus 2 * cu aer conditionat;

· 7 cazari (cabine interioare standard, pentru 2 persoane,cu: TV, telefon, uscator de par, seif si grup sanitar propriu cu dus) cu pensiune completa pe vapor 4**** (6 pensiuni complete + o cina si un mic dejun) MSC Divina.

 

Pretul nu include serviciile (nespecificate mai sus) de pe vasul de croaziera.

Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

     Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie

    datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor,deceselor,accidentelor, etc.                           Asigurarea medicala e obligatorie.

    

    Acte necesare  (se trimit la agentie cu minim 8 saptamani inaintea plecarii): pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania, o

    fotografie color pe fond alb 5x5 cm, extras de cont cu minim 2000 usd, adeverinta de la locul de  munca privind functia si salariul sau talonul de

    pensie, copii dupa actele de proprietate(case, terenuri, masini, etc.), copie  dupa cartea de identitate sau certificatul de nastere in cazul copiilor, copie (in cazul patronilor) dupa actele societatii si ultimului bilant contabil, copie dupӑ certificatul de casatorie si alte dovezi care arata ca nu e cazul de emigratie pentru job  in S.U.A, etc. Obs. – este necesara prezenta personala la consulatul S.U.A pentru sustinerea unui interviu la data si ora

 transmise de agentie.                                                                                                                                           Obs. -vezi notele: 1-14, 18, 29-30 si 32.